Kom ons ontmoeten op de onderwijsnacht

 

 

In de landelijke week van het onderwijs, 1 tot en met 5 oktober 2018, viert Rotterdam het onderwijs met het Onderwijs Festival Rotterdam. Een week vol interessante en inspirerende activiteiten op verschillende locaties, voor en door iedereen die zich betrokken voelt bij het onderwijs in Rotterdam. Zie de website van het Onderwijs Festival Rotterdam voor de verschillende onderdelen en hoe je daarvoor kunt aanmelden.

Het Onderwijs Festival Rotterdam sluit op 5 oktober af met een spetterend en avondvullend programma in KINO dat door gaat tot in de kleine uurtjes. Voor iedereen die zich verbonden voelt met het onderwijs in Rotterdam zijn er activiteiten: inspiratie, entertainment, debat, een geweldige hoofd-act en volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

MeetUp010 zal in de nacht van het onderwijs van 19.00 tot 22.00 uur aanwezig zijn om ons concept toe te lichten en een aantal mini-workshops te verzorgen. Je bent van harte welkom om het Rotterdamse onderwijs samen met MeetUp010 te komen vieren!

Het volledige programma van de nacht van het onderwijs is op de website te vinden.

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.