Rotterdams onderwijs in de snelkookpan met MeetUp010

Schrijf tijdens de Onderwijsnacht met collega’s een alternatief masterplan onderwijs

Docenten zijn stronteigenwijs en MeetUp010 spant de kroon. Hartstikke tof dat de gemeente Rotterdam een masterplan onderwijs aan het ontwikkelen is – maar wij, docenten, kunnen dat natuurlijk beter. Of, in ieder geval, sneller. MeetUp010 nodigt je uit om met een groep van ongeveer 30 collega’s een masterplan te schrijven. In 1 nacht, ja.

Stroom jij over van de ideeën om het Rotterdams onderwijs leuker en beter te maken, of ben jij juist een one-issue docent die nu echt eens gehoord wil worden? Duik met MeetUp010 dan de onderwijsnacht in!

Na een gezamenlijk startdiner duiken we de nacht in om niet alleen te dansen, te leren en te discussiëren, maar ook onze kennis en ervaring samen te brengen in een masterplan onderwijs dat een tien met de griffel verdient. We eindigen slaperig maar tevreden bij een vroeg ontbijt waarbij we onze resultaten direct presenteren aan de gemeente en andere bezoekers van de Onderwijsnacht. Veel te serieus voor zo’n toffe nacht? Wij denken dat het wel meevalt: we sluiten op een heel aantal momenten aan bij het reguliere programma en zullen met tussenpresentaties zelfs meedoen in het programma. Op die manier ontvangen we direct feedback op onze plannen. Het doel is om een gefundeerd alternatief masterplan te schrijven dat de gemeente kan gebruiken bij het vormgeven van hun eigen masterplan. Zodat Rotterdam straks het tofste en beste onderwijs heeft.

Wat?                  Alternatief Masterplan onderwijs schrijven

Wanneer?         31 maart 18.30- 1 april 04.00

Waar?                 De tofste ruimtes van Kino (Gouvernestraat, Rotterdam)

Voor wie?           Iedere docent of onderwijsmaker die ideeën heeft over onderwijs die echt niet mogen missen in Rotterdams toekomstig onderwijs!

Kosten                Avondeten & ‘ontbijt’ is verzorgd – andere                                     versnaperingen en drinken regelen we samen

 

Ja, ik wil…. Waar meld ik me aan?

Stuur een mailtje naar ingespaander@gmail.com en geef je op.

MeetUp010 onderwijsnacht 17017051_1268986886471591_3754606390645300242_o

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Rotterdams onderwijs in de snelkookpan met MeetUp010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s