Update MEETUP010 THE AFTERPARTY – De eerste verbindingen zijn gelegd.

Meetup010 staat voor verbinding. De Meetup010 Afterparty op 23 november is dan ook bedoeld om de kennis en informatie van twee onderwijscongressen op een dag aan elkaar te verbinden en deze kennis bij docenten en anderen die niet aanwezig kunnen of willen zijn. Op de afterparty krijgt iedereen de kans om de zeepkist te beklimmen en zijn of haar ervaringen over de dag of andere onderwijs ideeën te delen met elkaar.

En gelukkig zijn we zijn niet de enige die geloven dat onderwijs verbeteren alleen in verbinding kan. Naast aanmeldingen van mensen die de congressen bezoeken, mensen die hun eigen ideeën komen vertellen en toehoorders die overdag niet aanwezig konden zijn heeft ook een van de organisaties aangegeven graag aanwezig te zijn die avond. Live On Demand zorgt ervoor dat er ’s avonds iemand uit de organisatie de conclusies van de dag komt delen en een van de oorspronkelijke initiatiefnemers, Lex Hupe, is ook aanwezig. Wellicht sluiten er ook nog sprekers aan!

Voor mensen die ’s avonds naar the afterparty komen en toch nog een kaartje voor het Live On Demand congres willen is er een kortingscode beschikbaar: Meetup010 – alleen te gebruiken natuurlijk als je ’s avonds jouw meest inspirerende ervaring van de dag komt delen…

Meetup010 hoopt natuurlijk van harte dat ook namens NRC Live bezoekers, sprekers, sponsoren ’s avonds aansluiten, maar we wensen vooral dat een ieder die een verhaal over onderwijs te delen heeft aansluit! Ben je er ook bij?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s