Meetup010: The Afterparty

Join us on november the 23rd

Op 23 november is Rotterdam voor één dag het epicentrum van het onderwijs. Op twee centrale punten in de stad wordt er die dag gesproken over hoe het onderwijs kan of dient te veranderen. Twee grote evenementen met grote namen en ronde tafels, een waar onderwijsfeest! Meetup010 vindt dat dit feestje net als alle andere  goede feestjes, een afterparty verdient. En geheel in Meetup010 traditie: als we iets willen dan doen we het ook.

De afterparty is traditiegetrouw hipper en hotter dan het hoofdfeestje en gratis toegankelijk. Ook, en in dit geval juist voor mensen die niet op het hoofdfeestje aanwezig konden zijn.  Er is natuurlijk drank en plezier, maar ook de mogelijkheid om high te worden van nieuwe inzichten en ervaringen op het gebied van onderwijs! Wil je zelf participeren? Er staat een zeepkist voor je klaar die je maximaal 5 minuten mag gebruiken.

In het bijzonder nodigen wij uit:

  • Al onze  onderwijscollega’s die overdag niet aanwezig konden zijn omdat ze op een van de scholen aan het werk waren .
  • Al onze onderwijscollega’s die overdag aanwezig waren op een van beide congressen en  informatie en inspiratie met anderen willen delen.
  • Alle sprekers die die dag gesproken hebben op een van de evenementen: je mag op de zeepkist, maar ook lekker bijkomen van de lange dag.
  • Alle partners en sponsoren: ook jullie mogen op de zeepkist. Je hoeft daar niet voor te betalen, maar je mag dan ook geen reclame maken.
  • Alle andere mensen die op de zeepkist iets willen vertellen wat belangrijk is voor het onderwijsveld om te horen.

De afterparty is gratis toegankelijk voor een ieder, de locatie is VER VAN HIER, Kleiweg 69. Inloop vanaf 19:30 uur.

Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en schrijf je in om op de hoogte te blijven! En geef meteen even aan welk onderwerp jij op de zeepkist aandacht wil geven!

Inschrijven hier:

Advertenties

4 gedachtes over “Meetup010: The Afterparty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s